Hygieniapassi

Hygieniapassi vaaditaan silloin kun käsittelet työssäsi pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Miten valmistautua hygieniapassi kokeeseen?

Hygieniapassi kokeeseen voit valmistautua monella eri tavalla. Voit lainata kirjastosta aiheeseen liittyvää kirjallisuutta ja opetella säädöksiä. Voit osallistua luokkahuonekoulutukseen joita järjestetään tietyillä paikkakunnilla Suomessa. Kätevin tapa kuintenkin tänä päivänä on verkkokurssit. Verkkokurssin voit käydä juuri silloin kuin itse haluat, ja vaikka omalta kotisohvaltasi. Verkko-opetus on todettu tehokkaimmaksi tavaksi oppia koska siinä ei tarvitse edetä muiden tahtiin, vaan voit itse määritellä missä tahdissa asioita opettelet. Lisäksi kirjojen ja PDF:ien lukeminen on tylsää, parhaimmat verkkokurssit näyttävät reaaliajassa miten osaamisesi kehittyy.

Hygieniapassitestaajat Suomessa

Etsi paikkakuntasi lähin hygieniapassitesteja järjestävä yritys tai osaamistestaaja.

Onko hygieniapassi koe vaikea?

Ei se ole vaikea, jos olet harjoitellut oikeilla välineillä. Lisäksi myös se on ratkaisevaa miten paljon jännität koetilanteessa. Sillä vaikka osaisitkin teorian, se ei välttämättä takaa sitä että osaisit hyödyntää tietojasi juuri koetilanteessa.

Hygieniapassi harjoituksia

Voit lainata kirjastosta aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, mutta suositelemme että harjoittelet hygieniapassitestillä esimerkiksi täältä löytyvällä hygieniapassitesti -harjoituksella.

Muita Hygieniapassitestiin liittyviä sivustoja

  • Hygieniapassitesti
    • Hyvieniaosaamistestin kaltainen harjoitus
    • Lisäksi mm. kuvaharjoituksia ja luettavaa teoriaa
  • Evira
    • Sähköinenmallitesti sekä teoriaa